23948sdkhjf

Bedre plads til forhandlernes dæk

TyreTrust har fordoblet pladsen på ny adresse i Brøndby.
Det drejer sig kun om en flytning på nogle få hundrede meter. Til gengæld er pladsen blevet dobbelt så stor for firmaet TyreTrust A/S, som per 1. oktober er flyttet til større lokaler på Industrisvinget 7 i Brøndby.

TyreTrust, som havde sin spæde start i 2008, men som for alvor har gjort noget ved det nye forretningsområde det sidste års tid, rådede over 3000 kvadratmeter i sine gamle lokaler i Glostrup, men har nu små 5000 kvadratmeter under tag samt adgang til yderligere 1600 kvadratmeter i de store haller, som hidtil har huset Smørum Papir.

Lige nu huser TyreTrust 8500 sæt hjul, men firmaet har kapacitet til 20.000 sæt. Alle sæt står på særligt designede plastpaller på hjul, så ergonomien er i orden.

- Vi skal over 10.000 sæt, førend der bliver en lille forretning i det, men vi spinder ikke guld, erkender 42-årige Kenneth Kristensen, som er ny direktør for TyreTrust.

Han forlod NDI-firmaet Flex1one efter seks år som direktør med udgangen af august, og samtidig forlod også Jonas Højland Pedersen stillingen som salgschef for TyreTrust til fordel for direktørposten i AGL.

- Vi har fået en del nye kunder så som SMC Biler og Audi Gladsaxe samt Autohuset Glostrup, men vi betjener både bilforhandlere og frie værksteder, og kunderne har typisk mellem 200 og 2000 sæt hjul. Vi har pt 20 aktive kunder, men plads til 10-12 mere, siger Kenneth Kristensen

TyreTrust tæller i dag fem mand, hvoraf flere er tidligere dækmontører. En del af arbejdet handler da også om tilbud til kunderne om afbalancering, vask og skift af dæk.

Arbejdet med at hente og bringe hjulene i sæsonen håndteres af hyrede vognmænd.

Højsæsonen er to gange ti uger forår og efterår, og den kommende sæson, hvor der skiftes fra sommer- til vinterdæk, går typisk i gang midt i oktober og løber frem til midt i december. Især i november er der travlt.

TyreTrust registrerer alle dæk i relation til størrelse, type, fabrikat, fælge og rest-millimeter.

- Det er et rigtigt godt salgsredskab for vores kunder, som derigennem kan spare tid og plads samt investering i udstyr, påpeger Kenneth Kristensen.

TyreTrust ejes af NDI.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078