23948sdkhjf

Pænt overskud hos fri original leverandør

Scan Auto & Dybbroe Group A/S trodser finanskrisen og lægger sidste hånd på strategiplan for et marked med stort vækstpotentiale inden for frit salg af originale reservedele.
Den store leverandør af originale reservedele til Alfa Romeo, Citroen, Fiat og Peugeot kommer ud af regnskabsåret 2009/10 med et overskud på godt tre millioner kroner før skat. Det resultat betegner ledelsen som tilfredsstillende.

Resultatet skal ses i sammenhæng med, at året har været påvirket af omkostninger til den fysiske og organisatoriske sammenlægning af selskaberne Dybbroe A/S og Scan Auto Reservedele A/S i nyrenoverede lokaler tæt på motorvej E45 i Randers, som blev taget i brug i oktober måned sidste år.

Baseret på det realiserede resultat i 1. kvartal er forventningerne til dette års resultat en væsentlig forbedring.

- Vi har nu afsluttet første fase af sammenlægningen og vender nu for alvor blikket mod markedet, hvor en stigende markedsandel i Danmark, kombineret med en stadig større eksportandel, skal sikre, at vi når selskabets ambitiøse målsætninger, siger adm. direktør Lars Hedegaard.

Nye strategiske tiltag

Ledelsen er ved at lægge sidste hånd på en ny forretningsplan for selskabet, hvor en række strategiske tiltag vil blive lanceret og implementeret over de næste to til tre år.

Selskabets bestyrelsesformand Kjeld O. Mathiesen, som repræsenterer en af aktionærerne, investeringsselskabet Kirk & Thorsen, roser hele organisationen for gennemførelsen af den første og meget svære fase, hvor implementering af en ny fælles virksomhedskultur kunne have voldt problemer, som man ofte ser i sammenbragte virksomheder.

Vil gøre en forskel

- Det har ikke vist sig at være tilfældet hos Scan Auto & Dybbroe Group, og der er på kort tid skabt en dynamisk og resultatorienteret kultur, hvor holdning og indstilling til at gøre en forskel i markedet har været et must.

- Vi ser et meget stort vækstpotentiale i selskabet, og jeg glæder mig til at videreudvikle selskabet i samarbejde med ledelsen, udtaler Kjeld O. Mathiesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125