23948sdkhjf

F&P siger ja til skadesråd-deltagelse

Så er der hul igennem til forsikringsbranchen om at mødes med autobranchen i et skadesråd for at drøfte fælles problemstillinger. Poul Erik Christensen, landsformand for de frie værksteder i CAD, er netop blevet næstformand i Håndværksrådet, hvor flere autobrancheorganisationer er repræsenteret. Her har man i Autoudvalget i det seneste års tid brugt mange kræfter på at etablere Skadesrådet, hvor autobranchen i en mere struktureret form kan få en dialog med forsikringsselskaberne.

På et nyligt afholdt møde har forsikringsselskabernes brancheforening Forsikring & Pension, F&P, nu endelig givet grønt lys for deltagelse, efter tidligere at have været henholdende, for ikke at sige afvisende.

- Det er et begyndende samarbejde, vi også i CAD forventer os meget af, idet vi nu har fået skabt et forum, hvor vi kan gå videre med de klager og input, vi får ude fra medlemsværkstederne, siger landsformand for de frie værksteder Poul Erik Christensen. Han mener, det især er Topdanmark-direktør Finn Fabricius’ positive udtalelser til Motor-magasinet, der har banet vejen for F&Ps ja til samarbejde.

- De problematikker, der har hersket mellem værestederne og forsikringsselskaberne i relation til skadesarbejdet, har stået på i alt for mange år. Vi henstiller derfor til, at forsikringsbranchen medvirker positivt til at få ryddet de værste sten af vejen hurtigst muligt, så vi i stedet kan bruge tiden mere konstruktivt og fremadrettet, siger Poul Erik Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063