23948sdkhjf

Vandt Blue Lion Cup på et knurhår

Efter en spændende dyst over 29 kilometer veje i grønne omgivelser omkring Egeskov Slot på Fyn er vinderen af Peugeots Blue Lion Cup mellem 20 finalister netop fundet.

Ole Frederiksen fra Skibby, der kom i mål med 32,3 kilometer literen, blev danmarksmester i den kommercielle marketing-konkurrence, der indbragte ham et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kroner.

Bluedrive handler om at køre dynamisk og udnytte bilens teknologi. Konkurrencen indeholder også en tidsfaktor, og den gav spænding.

Henrik Villars Jørgensen fra Roskilde kørte over målstregen med et bedre brændstofforbrug på 33,3 km/l og lå til at erobre førstepladsen. Men han havde overskredet tidsgrænsen med 15 sekunder, og det gav ham et strafforbrug, som sendte ham ned på andenpladsen – og en stor købmandskurv med italienske lækkerier.

Den stolte og glade vinder Ole Frederiksen fortæller om sin miljøvenlige kørselsteknik:

- Det handler om at bruge motoren optimalt, få et flow i sin kørsel og holde en konstant hastighed. Se fremad i trafikken, og vær forudseende, både når det gælder de andre trafikanter og geografien omkring lyskryds, sving, bakker og lignende, lyder Ole Frederiksens råd.

Alle Peugeot-kunder bliver tilbudt et gratis kursus i Bluedrive, når de henter deres nye bil hos forhandleren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086