23948sdkhjf

Saab og BMW laver aftale om benzinmotorer

Saab Automobile og BMW har indgået en aftale om levering af motorer, der skal benyttes i kommende Saab-generationer.
Som en del af aftalen, der omfatter såvel levering som udvikling, skal BMW fra 2012 levere firecylindrede 1.6 liters turbo-benzinmotorer til Saab Automobile, tilpasset specifikt til Saabs krav.

Kontrakten blev underskrevet onsdag i Trollhättan af såvel Saabs adm. direktør, Jan-Åke Jonsson, og bestyrelsesformand Victor Muller som Ian Robertson, der er bestyrelsesmedlem i BMW AG og ansvarlig for salg og marketing.

I forbindelse med offentliggørelsen af aftalen, udtaler Jan-Åke Jonsson:

- Det er med stor glæde, at jeg kan bekræfte dette spændende samarbejde. BMW’s motorer og deres brændstofbesparende teknologi er anerkendt som førende i premium-segmentet, og vi ser frem til at integrere og tilpasse denne teknologi i de kommende Saab-generationer.

Saab’s bestyrelsesformand, Victor Muller udtaler:

- Dette er et vigtigt skridt for Saab i vores målsætning om at blive en profitabel, selvstændig producent af premium-biler. Som en del af vores strategi, vil vi fortsat udvikle Saabs teknologiske ekspertise samtidig med, at vi vil samarbejde med branchens bedste partnere. Begge parter er samtidig åbne overfor at udvikle samarbejdet i fremtiden.

BMW's salgs- og marketingdirektør, Ian Robertson, tilføjer:

- Som en del af vores strategiplan Number One fortsætter vi med at udvikle forretningsområdet, der omfatter salg af drivlinje-teknologi, og med dagens aftale sætter vi en vigitg milepæl på vejen mod målet. Vore motorer er førende, når det drejer sig om brændstofforbrug, udledning og performance, og det er en glæde for BMW at kunne levere denne teknologi til Saab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078