23948sdkhjf

Bremen Classic Motorshow satser på individualitet

Tyske biler med sær-karosserier - det er temaet i den nye særudstilling ved Bremen Classic Motorshow 2011, som finder sted fra 4. til 6. februar 2011. Dermed åbnes oldtimersæsonen i Bremens messehaller.

- Vi viser klassikere uden for serieproduktionen. Tyske traditionsmærker, der i ringe styktal blev forædlet med opbygninger af kendte karroserifabrikanter såsom Erdmann & Rossi eller Rometsch fra Berling, Gläser fra Dresden, Autenrieht fra Darmstadt, Hebmüller fra Wuppertal eller Karmann fra Osnabrück. Et historisk vigtigt synspunkt i den tyske automobilhistorie, som vi sætter i scene med biler, der har været manges drøm, siger Frank Ruge, projektleder hos Bremen Classic Motorshow.

For eksempel var 2.5 liter Adler Autobahn fra 1938, titelbillede af den kommende messe, på daværende tekniske højeste stand.

Det specielle Ambi-Budd-karosseri i denne Adler-automobil model var retningsvisende i en tid, hvor de fleste biler på de tyske gader var kantede, præsenterede Berlinervirksomheden Ambi-Budd en model, som blev konstrueret på grundlag af det mest omfattende kendskab til aerodynamik. Denne model var med hensyn til teknik og aerodynamik skabt til hurtig autobahnkørsel.

Til Bremen Classic Motorshow 2010 kom 36.086 gæster, der benyttede sig af tilbud fra 550 udstillere fra 11 lande. Også i det kommende år vil der være handel med topkøretøjer og efterspurgte reservedele. Bremen Classic Motorshow finder sted fra 4. til 6. februar. En dagsbillet koster 13,00 Euro. Flere informationer under www.classicmotorshow.de
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078