23948sdkhjf

Aston Martin udvikler Le Mans racer

Engelske Aston Martin har en fornem historie på banerne internationalt. I de senere år bedst med benzinmotorer i langdistance-løb såsom 24 timer i Le Mans, og senest på Silverstone i de Gulf-sponserede racere.

De nye tyske og franske dieselmotorer er dog svære at bide skeer med, men reglementet for Le Mans ændres i 2011, og det vil måske gøre livet sjovere for Aston Martin, der har udviklet en helt ny racer, som kommer i dyst i 2011.

Fabrikken fremstiller seks enheder. Det er første gang i mere end 50 år, at AM selv udvikler alt lige fra chassis til motorer med mere, og de første test lover godt, udtaler Aston Martin bestyrelsesformand David Richards. Dr. Ulrich Bez, daglig leder af selskabet, udtaler, at racing er en vigtig del af Aston Martin, og sådan skal det også være i fremtiden.

Indtil videre er der ikke oplyst mange tekniske specifikationer, ud over at bilen fortsat er med benzinmotor, og hovedsponsoren er som tidligere Gulf Oil.

Aston Martin vandt 24 timers løbet i Le Mans i 1959 i DBR1 med de to kørere Roy Salvadori og Carroll Shelby, og siden en del klassesejre, men nu går det fornemme engelske selskab efter generalklassesejren med den nye racer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078