23948sdkhjf

Efterspurgt fyldestation frister lange fingre

Danmarks meste solgte A/C fyldestation var målet, da tyve sidste weekend i september begik indbrud hos Dometic Denmark. Værksteder skal i den kommende tid holde øje med to serienumre.
Natten til søndag den 26. september kl. 02.19 gik alarmen hos Dometic Denmark i Fredericia. Selv om politiet var på stedet blot 11 minutter senere, så lykkedes det ubudne gæster at stjæle to af de populære A/C fyldestationer fra Waeco.

- Det er faktisk første gang i vores historie, at vi oplever indbrud. Selv om der sandsynligvis er tale om bestilt arbejde, så får tyvene imidlertid meget vanskeligt ved at få afsat de to A/C fyldestationer, siger Per Flensted, adm. direktør hos Dometic Denmark.

Han opfordrer landets værksteder til i den kommende tid at være opmærksom på de to Waeco A/C fyldestationer, ASC 1000 serie nr.110642 og ASC 2000 serie nr.213075.

- Tyvene kan måske godt få held med at slette serienumrene fra selve maskinerne. Men det er ikke muligt at fjerne de spor, der ligger gemt i softwaren. Så snart maskinerne tændes, vil serienumrene komme frem, advarer Per Flensted, der nu er i gang at granske overvågningsbilleder af indbruddet.

Foruden de to fyldestationer slap tyvene blandt andet af sted med omformere, ladere, kølebokse en projektor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093