23948sdkhjf

Paris-show bliver et tilløbsstykke

Årets Paris udstilling 2.-17. oktober tegner til at blive et tilløbsstykke af dimensioner med et utal af nyheder, hvor vi allerede har omtalt en del - her er flere.
Den internationale biludstilling i Paris er tilbage på sporet efter et par slukne år i bilindustrien. Det er længe siden, vi har modtaget så mange nyheder op til en international udstilling. Så godt som alle udstillere har nyheder på stribe, inklusive en del rappe, sportslige biler.

De miljøvenlige biler er endnu engang i højsædet såsom elbiler og nyheder med et meget lavt CO2 udslip, som for eksempel den nye Lexus CT200h Hybrid, der udleder blot 96 gram CO2 per kilometer. Det er ny rekord i det lille luksussegment. Bilen er klar til salg straks i det nye år.

Fiat ser ud til at ligge godt i svinget med motornyudviklinger. Der er premiere på den nye Fiat-Alfa Romeo dieselmotor 2.0 JTDM, der yder 140 hk, og loves 22,2 kilometer per liter med et CO2 udslip på kun 119 g/km, samt den lige så nye benzinmotor 1.4 TB Multiair, der yder 170 hk. Fiat viser også andre motornyheder såsom den spritnye tocylindrede Multiair med ventilstyring, der yder 85 hk og kun udleder 92 g/km. Den kommer først i den lille charmetrold 500-serien.

Nissan viser en opdateret X-Trail, elbilen Leaf samt den nye Juke, som i disse dage leveres til de første kunder i Europa. Smart viser en prototype på en el-scooter, som Smart ønsker at gå videre med. Amerikanske Johnson Controls viser et nyt head-up display, som netop er hædret af PSA, til modellen Peugeot 5008.

Saab viser forbedret brændstofforbrug i 9-3 diesel med op til 10 procent, med 190 liters TTiD, som kun udleder 119 g/km. Lancia lancerer flere nyheder såsom Delta og Musa, og ikke mindst specialmodellen Walter P. Chrysler, som er en ny version af den tidligere Chrysler 300C med næsten samme design, som er solgt i Europa, men nu hedder bilerne Lancia. Skoda viser anden generation "Green Line" udvikling.

Udstillingen afvikles i dagene 2.-17. oktober. Lad billederne tale for sig selv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078