23948sdkhjf

Pris for hårdføre batterier

Hvert år uddeler Volkswagen Group en udmærkelse for leverandørernes ydelser. I år faldt valget på Johnson Controls Varta for udviklingen af varmemodstandsdygtige og ydelsesstærke AGM batterier.

- I løbet af de kommende år vil efterspørgslen efter biler fra den første hybridfase, med start-stop-teknologi være på sit højeste. Løsninger, der kan reducere brændstofforbruget og udledningen fra disse køretøjer, er særligt efterspurgte, siger Eric Mitchell, vice-direktør og General Manager hos Johnson Controls Power Solutions EMEA. Løsningen hedder AGM-batterier (Absorbent Glass Mat). De er kernen i sådan et system.

Denne teknologi forbedrer ydelsen og øger holdbarheden hos AGM-batterier, især ved høje omgivende temperaturer. Batterierne er også tydeligt mere korrosionsbestandige og har et væsentligt lavere vandforbrug, hvilket gør dem mere varmeresistente.

Eksperter fra Volkswagen og Johnson Controls har udviklet den varmeresistente AGM-teknologi i Hannover. Batteriet i standardstørrelserne L5, L6 og L7 produceres i Zwickau og Hannover og leveres derfra til næsten alle Volkswagen koncernens

produktionssteder i Europa. Det ydelsesstærke og miljøvenlige nye batteri sættes i alle BlueMotion-modeller med start-stop-funktion, og det er også planen, at de sættes i andre kommende modeller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125