23948sdkhjf

Værkstedskæde med tænketank

Landsdag i Din Bilpartner kæden om nye aktiviteter.
Fredag den 8. oktober blev der afholdt landsdag for alle Din Bilpartner værksteder. Rigtig mange værksteder havde valgt at bruge dagen i Odense, hvor kæden informerede om de mange aktiviteter, der vil blive igangsat i 2011.

Derudover blev dagen brugt til at introducere kædens nye "tænketank" med værkstedsrepræsentanter fra hele landet. "Tænketanken" skal bidrage med nye idéer og tiltag, som skal være med til at udvikle Din Bilpartner yderligere.

Kædechef Lars Thomsen informerede de fremmødte om den positive udvikling, som Din Bilpartner er inde i.

- Vi har gennem den seneste periode haft en stor tilgang af nye medlemmer, som alle er med til at styrke kæden. Derudover har kæden været i stand til at lave attraktive erhvervsaftaler, som konkret kan måles i form af øget omsætning og travlhed på værkstederne, siger han.

Sidst på dagen blev det nyeste tiltag inden for Din Bilpartner præsenteret. Kæden stiller nu en teknisk konsulent til rådighed for medlemmerne. Personen, der vil køre rundt og besøge kædens værksteder, hedder Per Blæsbjerg, og han har tidligere har været ansat hos Bosch. Opgaverne bliver rådgivning og optimering af brugen af testudstyr på værkstederne.

- Med dette tiltag har vi vist, at Din Bilpartner er med til at tilføre værdi på værkstederne, og vi viser, at Din Bilpartner er i konstant udvikling, fortalte Lars Thomsen de fremmødte værksteder. Dagen sluttede med et solidt måltid mad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094