23948sdkhjf

40 års erfaring får nyt liv

LAKexperten Herning - Rasmus Damsgaards Autolakering med Rasmus Damsgaard i spidsen kan den 1. november fejre 40 års jubilæum. Samtidig er sønnen Karl Damsgaard blevet medejer.
40 år med ét for øje: At levere håndværksmæssig god kvalitet. Rasmus Damsgaard ved hvordan man lakerer en bil, så det ser ordentligt ud og det er ikke blevet lettere i de 40 år han har været i branchen:

- Det har altid krævet sin mand, at levere kvalitet. Da vi startede, var 28 farver på blandingsanlægget nok til at klare alle bilfarver – i dag har vi cirka 130 at vælge mellem, fortæller han.

I 1970 startede han for sig selv i lejede lokaler. Midt i 1970’erne oliekrise byggede han det værksted der i dag udgør forretningens hjerte. I 1980’ernes kartoffelkrise blev en ekstra sprøjte kabine bygget til. I 2007 blev han medejer af den landsdækkende frivillige kæde LAKexperten. Midt i den i gangværende finanskrise købte familien sidste år nabobygningen for endnu en gang at kunne modsvare kundernes efterspørgsel:

- Kunderne er i høj grad med ti at sætte tempoet, siger Karl Damsgaard. Både far og søn glæder sig til fremtiden og de udfordringer der ligger og venter.

Hos Damsgaards Autolakering er en ting vigtigere end alt andet: Kvalitet.

- Vi har altid leveret håndværksmæssig god kvalitet og vil forsat gøre det. Ligesom vi lige fra første dag har tilbudt kunderne at hente og bringe deres bil, siger Rasmus Damsgaard.

Han er overbevidst om, at den gode kvalitet er en overvejende grund til, at en stor del af kunderne ikke tøver med, at fortælle om Damgaards Autolakering til andre.

- Størstedelen af vores kunder er lokale og er kommet hos os igennem mange år, bemærker han.

Var aldrig i tvivl

Rasmus Damsgaard har aldrig været i tvivl om, at han ville være selvstændig.

- Jeg har det bedst med at være herre i eget hus, og da jeg blev udlært i 1969, var det en selvfølge for mig at starte selv, fortæller han.

Også hans kone Tove har været med i mange år. I 1987 kvittede hun dagligdagen som dagplejemor for at hellige sig dagligdagen på værkstedet. Indtil da fungerede hun på sidelinjen som bogholder.

Mere på www.damsgaardsautolakering.dk

Jubilæet og parløbet mellem far og søn markeres fredag den 29. oktober ved en reception kl. 13-17 i værkstedets lokaler på Industriparken 3-5, hvor såvel nuværende som tidligere kunder, leverandører og samarbejdspartnere er velkomne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093