23948sdkhjf

Hengst er klar i Frankfurt

Dagens originale reservedelsfabrikant leverer morgendagens kvalitetsprodukter.
Hengst stiller med komplette produktlinier til eftermarkedet til biler, varevogne og landbrugs- og entreprenørmaskiner med kvalitet, som var det originale reservedele, på Automechanika i hal 6.0, stand A84. Det sker i Frankfurt fra på tirsdag den 14. september.

Udstillingens gæster vil ikke kun kunne opleve det store udbud af produkter, men også kunne møde Hengsts salgs- og produktstab, som gerne fortæller om selskabet som daglig samarbejdspartner.

Skal nogle produkter fremhæves, kan det være eftermarkedsdele til Opel Insignia i personsbilssegmentet, samt Iveco og Scania motordele til vare- og lastbiler. Alt i en kvalitet, der matcher originale reservedele.

- Vi vil være den væsenligste reservedele-leverandør til det uafhængige eftermarkedet, er selskabets vision, der også leverer til næsten alle de store bilfabrikanter i OE-segmentet, lyder det fra Hengst.

Med sit Blue Engine Care System mener Hengst at være trendsætter hvad angår web-katalog til eftermarkedet.

På Automechanika introducerer Hengst de nyeste- bil og varevognkataloger som et supplement til det nye online-katalog, som gør søgning af eksempelvis filtre meget nemmere, takket være innovative søgefunktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125