23948sdkhjf

Fik 76 helt ens biler leveret på én gang

Det var langt fra et syn, som man ser hver dag, da Hjemmeplejen i Randers Kommune forleden fik 76 fuldstændig ens hvide Ford C-Max leveret fra Pedersen & Nielsen i Randers.
Det er blevet mere komfortabelt at være hjemmeplejer i Randers Kommune. Ved indgangen til september fik hele hjemmeplejen nemlig udskiftet sin flåde af køretøjer, og det betyder, at man som hjemmeplejer fremover kører i Ford C-Max.

- Vi har haft travlt de sidste par dage med at få klargjort bilerne, men det er klart, for det er jo ikke hver dag, at vi skal aflevere 76 eksemplarer af den nøjagtig samme model. Og de er alle hvide, fortæller Jan Kronborg Madsen, der er salgschef hos Pedersen & Nielsen i Randers.

- De modeller, som er blevet leveret til Randers Kommune, er alle udstyret med en 1.6 liters dieselmotor, som er utrolig smidig. Bilen er selvfølgelig udstyret med partikelfilter, som begrænser CO2-udledningen, fortæller Jan Kronborg Madsen.

Ydermere er der tale om såkaldte Trend-modeller, hvilket resulterer i, at hjemmeplejerne fremover kan nyde godt af både fartpilot, regnsensor og – ikke mindst – klimaanlæg.

Der er tale om en leasingkontrakt, som løber over de kommende tre år. I aftalen forudsættes det, at bilerne i gennemsnit må køre maksimalt 20.000 kilometer om året, eller – som Jan Kronborg Madsen siger det – i alt 4,56 millioner kilometer på de tre år.

- For Randers Kommune betyder det jo, at uforudsete mekanikerregninger er udelukket i hele perioden. Og for os er det selvfølgelig væsentligt, at aftalen er med til at sikre fast arbejde til vores medarbejdere, fastslår Jan Kronborg Madsen.

Har udvidet forretningen

- Vi har netop afsluttet en udvidelse af vort salgsareal, som er vokset fra 600 til 1500 kvadratmeter. Det har vi gjort for at kunne yde fuld retfærdighed over for de fem bilmærker, som vi i dag sælger her fra adressen, fortæller salgschefen.

Pedersen & Nielsen, der har afdelinger i syv andre jyske byer, forhandler mærkerne Volvo, Renault, Kia, Fiat og – naturligvis – Ford fra adressen i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094