23948sdkhjf

Hertz indgår kontrakt med Det Økologiske Råd

Den danske afdeling af biludlejningsfirmaet Hertz har indgået kontrakt med Det Økologiske Råd om at skabe en grønnere bilflåde.

Kontrakten - kaldet Cleaner Car Contract - fastsætter en grænse for, hvor meget CO2 virksomhedens bilflåde må udlede i 2012.

- Vi har stor fokus på dette fremadrettet og har derfor indgået en kontrakt med Cleaner Car Contracts om i 2012 at have en Gold Fleet, siger Michael Johansen, flådechef for Hertz Danmark.

Allerede nu lever 25 procent af Hertz’ biler i Danmark op til EU’s fremtidige lovkrav om en maksimal CO2-udledning på 120 gram/km.

- 30 procent af alle nye biler i EU købes af virksomheder til professionelle flåder. Derfor vægter det tungt og er meget positivt, når et selskab som Hertz vil være med til at fremme en mere bæredygtig transport, siger Bo Normander, formand for Det Økologiske Råd.

Cleaner Car Contracts har til formål at sende et stærkt signal til bilproducenter og importører om, at vigtige aktører på bilmarkedet efterspørger grønnere teknologi. Det skal være klart for bilproducenterne, at de roligt kan satse på grøn teknologi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078