23948sdkhjf

Får kunderne den rette oplysning?

Spørg efter dine kunders behov for autopærer og fortæl ham, at der er forskel.
Det lyder logisk nok at lade en mekaniker vælge, når der skal skiftes pærer. Men kender han kundens behov og ved han, hvilke ønsker kunden har, og husker han at spørge?

- Det er en rigtig god idé at gøre det, for der er nemlig stor forskel på pærernes levetid, lysmængde, garanti og andre egenskaber, fortæller Michael Pamer fra Osram.

Mange unge ønsker et smart lys, ældre ser ikke så godt om aftenen, så de vil gerne have lysmængden øget, og den snusfornuftige vil gerne have en pære med lang levetid.

- Bilisten kan få det hele - men desværre ikke i samme pære.

Derfor er det vigtigt, at den enkelte bilejer selv vælger, hvilke egenskaber lyset på bilen skal have.

Kunden ved det ikke

- Jeg anede ikke, at der var så stor forskel, eller rettere, at der var så mange muligheder. For mig skal bilen bare virke, når jeg har brug for den, så jeg har mest nytte af en pære med lang levetid, som en kunde udtrykte.

- Men jeg snakkede med min far forleden, og han er efterhånden oppe i årene. Han ville vælge en pære, der gav lidt mere lys, fortalte han mig.

Osram, der er verdens største leverandør af lyskilder, har autopærer til forlygterne med flere forskellige egenskaber.

Standard er god og solid med middellevetid med cirka 550 timers levetid.

Cool Blue giver et smart blåt lys, som mange unge og entusiaster foretrækker. Den har omkring 200 timers levetid.

Nightbreaker PLUS giver et særligt lys. Faktisk op til 90 procent mere af det og med en lyskegle, der går op til 35 meter længere. Det giver en sikkerhed i top og har cirka 300 timers levetid.

Ultra Life har en imponerende lang levetid – omkring 1500 timers levetid, som er næsten tre gange så lang levetid som en standardpære. Osram yder tre års garanti ved privat brug på Ultra Life.

De tidligere nævnte levetidseksempler for Osrams autopærer til forlygter er beregnet som en gennemsnitlig brændetid ved en spænding på 13,2 V.

Ved en overspænding på bare fem procent nedsættes levetiden for pæren til halvdelen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109