23948sdkhjf

DM i rally lørdag i Nykøbing Falster

Lørdag den 4. september skal rallykørerne igen i konkurrence i næste DM rally, der afvikles ved Nykøbing Falster. "Sydhavsrallly 2010" starter ved Nykøbing Falster Hallen klokken 12.30, og kommer i mål samme sted cirka klokken 22.00.

DM føres af makkerparret Karl-Åge Jensen/Freddy Pedersen, Viborg og Bjerringbro, der skal søge at hente endnu flere point på DM-listen med yderligere to afdelinger tilbage i Bramming og Slagelse. Der er kun 1 og 2 point ned til de nærmeste forfølgere til Karl-Åge Jensen/Freddy Pedersen.

- Hvis vi skal vinde DM i år, skal vi vinde de sidste DM-afdelinger, og når Karl-Åge Jensen fører DM, gælder det om at tage så mange point fra de andre, som muligt, udtaler Christian Jensen med makkeren Søren Tøndborg, Ans og Kjellerup. Begge hold kører i samme Peugeot Sport Dealer Team i Peugeot 207 S2000, men der er konkurrence fra andre hold, der har samme mål i blandt andet super hurtige Subaru Impreza med flere.

Arrangørerne har givet de to Suzuki biler start nummer 1 og 2, med mandskaberne Kenneth Madsen/Carina Møller, Dianalund og Helsingør, samt Suzuki forhandler Anders Lysen, Sorø, der har Henrik Vestergaard i observatørsædet fra Mørke.

I de mindre klasser har Frank Nielsen/Børge Jensen, mulighed for at vinde et par topplaceringer i holdets Citroën C2 R2. Dels klassen op til 2000 ccm for tohjulstrukne biler, og dels i 1400-1600 ccm klassen for tunede biler. Her ligger parret på førstepladsen.

Ruten oplyses først aftenen før start. Det er to år siden, der sidst blev kæmpet om DM-point i området. Anders Lysen, Sorø, husker arrangementet med nogle meget hurtige hastighedsprøver. Rallyet i år består af 12 hastighedsprøver, hvor det tidlige mørke kan blive et problem for nogle af deltagerne på de sidste prøver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078