23948sdkhjf

Benzinselskaber med i Kør Grønt Kampagne

De danske benzinselskaber deltager i Center for Grøn Transports nye kampagne "Kør Grønt". Søndag den 12. september kickstartes kampagnen på udvalgte stationer med dæktryksmåling. Desuden udleveres kampagnens folder om energieffektiv kørsel.
Mandag den 13. september søsættes en ny kampagne fra Center for Grøn Transport under Trafikstyrelsen. Kampagnen har til formål at få danskerne til at tænke over deres kørevaner og gøre opmærksom på alle de ting, man selv kan gøre for at spare på brændstoffet.

Energi- og olieforums medlemmer har sagt ja til at deltage i kampagnen. Kampagnen om energieffektiv kørsel kickstartes med en event søndag den 12. september, hvor man på servicestationer rundt omkring i landet kan få målt sit dæktryk.

Det koster nemlig brændstof at køre med for lavt dæktryk. Brændstofforbruget stiger nemt med 5-10 procent, hvis man kører med 0,5 bar for lavt dæktryk, påpeger EOF.

Udover dæktryksmåling på særlige stationer i forbindelse med kampagnens opstart, kan man på alle landets servicestationer få udleveret en kampagnefolder om energieffektiv kørsel.

Kampagnen med kursusaktiviteter løber frem til og med uge 41.

Her er de stationer, hvor man kan få målt dæktryk søndag den 12. september:

Q8: Vejlevej 355, 6000 Bramdrupdam

Shell: Ejbygade 2-4, 5220 Odense SØ

Uno-X, Jagtvej 215, 2200 København Ø

Statoil Servicecenter, Ndr. Ringgade 114, 8200 Århus N.

OK – Plus, Østergade 63 – 65, 9460 Brovst
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109