23948sdkhjf

Slut med at dele i Aalborg

Dan-Glas Aalborg flytter i disse i dage til nye og mere tidssvarende lokaler på Gørtlervej 1. Ønsket er større synlighed og lettere tilgængelighed.
Ved opstarten i Ålborg delte Dan-Glas lokaler med SAC Leasing’s værksted. Grundet krisen ændrede SAC Leasing strategi og Ålborg værkstedet blev lukket ned. Hverken lokaler, tilkørselsforhold eller beliggenhed var optimale der.

- Derfor har jeg længe været på udkig efter andre lokaler, siger Jesper Dahl Nielsen, afdelingsleder ved Dan-Glas Aalborg.

- Og nu har fundet nogle lokaler der passer godt til os, og de vil kunne dække vores behov et stykke tid fremover.

Da Dan-Glas i oktober 2008 valgte at etablere sig i Aalborg, var der ingen der endnu snakkede om krise og tilbagegang i samfundet.

- Vi havde på det tidspunkt allerede lejet lokaler og ansat en mand til at varetage vores interesser, siger Viggo Hansen, der indehaver af DanGlas.

- Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde mange tanker i den forbindelse – om det hele nu kunne gå, eller om initiativet burde afblæses.

Don’t worry

Og alle bekymringerne skulle vise sig at være ubegrundede. Med Jesper Dahl Nielsen ved roret er opstarten gået over al forventning.

- Jeg er blevet modtaget meget godt rundt omkring i branchen, og det er jeg selvfølgelig taknemmelig for, siger Jesper Dahl Nielsen.

- Vi bygger hele vores forretning op på et samarbejde med værkstederne og giver dem lige præcis den service de ønsker, forklarer han.

- Det vil også sige, at hvis der er værksteder der har fravalgt at montere ruderne selv, så klarer vi også det. Det kan også være værksteder som er ’ferieramte’ der ønsker at benytte vores monteringsservice, siger Jesper Dahl Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078