23948sdkhjf

Lav 30 minutter om til fem

Reparation af stenslag kan blive en endnu bedre forretning for landets værksteder, hvis man griber tingene rigtigt an og bruger de nyeste materialer og teknikker.
- Med mange af de teknikker, der hidtil har været kendt i branchen, har man skullet indkalkulere 25-30 minutter i effektivt tidsforbrug, når et stenslag skulle repareres, fortæller salgschef Kim Holmgaard fra Tegee-Dan.

- Men med vores professionelle system kan man faktisk komme ned på bare at bruge fem minutter, fortsætter han.

Tegee-Dans reparationssystem er en færdig løsning, der indeholder alle de værktøjer og materialer, som er nødvendige for at kunne reparere stenslag og dermed opnå den effektivitetsgevinst, som kan ryge lige ned på bundlinjen.

Det hele i pakken

- I reparationssættet er der resin, UV-lampe og alle de øvrige remedier, som er nødvendige for at kunne udføre reparationerne, men herudover lægger Tegee-Dan også et gratis kursus med i hvert reparationssæt, som vi sælger, forklarer Kim Holmgaard.

- Kurset tager bare halvanden time, og det afholdes på det enkelte værksted, og så er man ellers i gang med at tjene flere penge på sine stenslagsreparationer.

Nøglen til et reduceret tidsforbrug ligger i kombinationen af det rigtige værktøj og en meget tynd resin.

- Broen i reparationssættet trykker ikke hårdere på glasset, end at revnen eller stenslaget lige præcist bliver åben, fortæller Kim Holmgaard.

- Reparationsvæsken er supertynd og arbejder sig hurtig ud i revnerne, så man ikke skal bruge for lang tid. Det færdige resultat bliver også godt, for det medfølgende UV-lys er meget kraftigt, og jo kraftigere UV-lys, jo bedre resultat får man. Og når medarbejderen på værkstedet har været igennem kurset, er man sikker på at levere et ordentligt resultat til sine kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078