23948sdkhjf

Vinderne af Automechanikas innovationspris udnævnt

En uafhængig jury har valgt otte vindere af Automechanikas Innovationspris.
Der er officiel præsentation af vinderne i dag den 14. september.

Der var ialt 147 bud på vindere. 74 produkter kom fra Tyskland, og 73 kom fra 16 andre lande, især Frankrig, Italien, Holland, Østrig og Danmark.

Den officielle præsentation af prisvinderne sker under Automechanikas åbningsceremoni i "Saal Europa" i Hal 4 kl. 10.00.

De fem bedste produkter i hver kategori bliver udstillet i foyeren i hal 4.1.

IQ Power GmbH vandt i kategorien reservedele med deres "økologiske" bilbatteri.

Steelmate Co. Ltd vandt i kategorien systemer med deres bærbare navigationssystem med TPMS, parkeringssenor, bakkamera og multimedie.

Osram GmbH vandt i kategorien tuning for deres Ultra Life-lamper til personer, der kører meget, ofte rejser om natten eller har biler, hvor udskiftningen af lamper er vanskelig.

Pewag Schneeketten GmbH vandt i kategorien tilbehør med deres snekæder.

Texa S.p.A. vandt i kategorien reparationer/diagnose med deres OB Matrix, som overvåger alle bilens elektroniske systemer, mens de kører.

Kristal Coatings B.V. vandt i kategorien reparationer/vedligeholdelse med deres Kristal TimeClear, der er baseret på lufttørringsteknologi og er tør allerede efter 10 minutter.

Birchmeier Sprühtechnik AG vandt i kategorien servicestationer og bilvask med deres granulat- og saltspreder, som kan sprede granulat og salg over små og mellemstore arealer.

Robert Bosch GmbH vandt i kategorien OE-produkter og service med deres P2 parallelle hybridsystem. Med det nye system kan man lave eksisterende biler såsom VW Touareg og Porsche Cayenne om til hybridbiler.

Inden kategorien IT og ledelsen fandt juryen ikke, at nogen af de indstillede forslag var værdige til at modtage prisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078