23948sdkhjf

Land Rover på Gisselfeld Kloster

Fredag den 27. august starter Country Days på Gisselfeld Kloster, og igen i år er der mulighed for at prøve en tur i en Land Rover, når Bilcentret Peer Glad A/S fra Kalundborg deltager på messen, som foregår hen over hele weekenden.

For Jacob Glad, som er en af de daglige ledere ved Bilcentret Peer Glad A/S, er Country Days messen en god måde at demonstrere bilernes særlige formåen i terrænet:

- Vi synes, at det er en spændende messe, som passer godt til vores biler og ikke mindst vores målgruppe. Jeg synes, at det er dejligt at kunne give folk en anderledes oplevelse, end de er vant til med biler. Vi glæder os meget og jeg kan godt love, at dem, der tester Land Rover off road, bliver udfordret af vores erfarne chauffører på terrænbanen, udtaler Jacob Glad.

Skulle man have lyst til at se nogle af Land Rovers biler, er der også rig mulighed for det. Bilcentret stiller nemlig op med hele Land Rover modelprogrammet, som omfatter Discovery 4, Defender, Freelander 2, Range Rover og Range Rover Sport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078