23948sdkhjf

Avis/Budget vil være størst

"Biludlejning i Danmark", som ejer franchiseaftalen for Avis og Budget, har sat foden på speederen mod vækst. Målsætningen er inden udgangen af 2012 at have det største antal udlejningsstationer i Danmark og mere end en tredjedel af markedet.
- Vi vil være aggressive med hensyn til åbning af nye udlejningsstationer de næste to år. De nye stationer, som åbnes, vil primært være via vores franchise-koncept, hvor vi oplever en stor interesse fra hele Danmark for at få muligheden for at drive udlejning med vores brands, udtaler landechef Philip Schack.

For at understøtte denne strategi har selskabet valgt at forfremme Lars Dissing fra salgs- og marketingdirektør i Danmark til franchise-direktør i Danmark.

- I denne nye rolle vil Lars Dissing have ansvaret for at alle vores eksisterende og nye stationer samt for kontinuerligt at optimere vores franchise-koncept, så det også fremover vil være markedets mest attraktive tilbud til nye franchisetagere, oplyser Philip Schack.

RAC Holding AS, som ejer søsterselskaberne Avis og Budget i Sverige og Norge, har i overkanten af 270 franchise-kontorer og erfaring med drift af franchise konceptet gennem 25 år.

- Det betyder samtidig, at vi har valgt at udnævne Karina Block Henriksen til salgschef i Danmark, og sammen med sit team vil hun være ansvarlig for salget til de største danske virksomheder og partnere. Det nye team vil have fokus på forsat vækst i Danmark og drage mere nytte af det skandinaviske samarbejde, også når det gælder erhvervsaftaler. Avis ønsker at være markedsledende og være det naturlige valg af skandinavisk samarbejdspartner for virksomheder i Danmark, fastslår Philip Schack.

Berit Vestergaard er samtidig udnævnt til marketingspecialist. Hun vil fremadrettet arbejde med markedsføring af begge brands – Avis og Budget – i Danmark.

- Avis og Budget er to stærke brands, hvor vi mener, der er et uudnyttet potentiale – det vil vi nu udnytte. Det kræver blandt andet, at vi er de bedste i Danmark til biludlejning – og er vi det ikke nu, så skal vi blive det i løbet af kort tid, lover Philip Schack.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078