23948sdkhjf

Åbent hus hos Tradium Auto

Tradiums mekanikerafdeling er flyttet fra Vester Alle 26 til nye lokaler på Blommevej 40 i Randers. Afdelingen hedder nu Tradium Auto.
I den anledning holder Tradium Auto åbent hus for samarbejdspartnere og andre interesserede i morgen torsdag den 28. oktober klokken 17 på Blommevej 40.

Den overordnede idé med Tradium Autos nye lokaler var at opføre en bygning, som både visuelt og funktionelt vil være en daglig fornøjelse at benytte i mange år fremover for både elever og lærer. Der er derfor lavet en planløsning med stor gennemskuelighed, korte interne afstande, minimale gangarealer og en rimelig stor grad af fleksibilitet.

Tradium Autos nye bygning er let at "læse", og man ved straks, hvor værkstederne, teoridelen og kontordelen ligger. De forskellige funktioner ligger logisk i forhold til hinanden, og teorilokalerne ligger i direkte forbindelse med værkstederne – med visuel kontakt gennem glas. Dette giver behagelige rum, som får direkte eller indirekte dagslys fra flere sider, oplyser skolen.

Ud over se den nye afdeling og møde afdelingens personale, vil der være mulighed for at træffe CAD Randers, Dansk Metal Randers, Erhvervsskolernes Forlag, Au2part, FTZ, Auto G og Mekonomen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078