23948sdkhjf

Global testkørsel af ny Ford Focus

Ford opfordrer bloggere, sociale medier og Facebook-venner til at tilmelde sig til en tidlig test-kørsel af den helt nye Ford Focus - og dele deres oplevelser med venner og tilhængere. De udvalgte deltagere vil modtage, hvad der svarer til 10.000 dollars, som doneres til velgørendhed. I alt vil det samlede bidrag globalt set udgøre op til 500.000 dollars.
I Ford Focus Global Test Drive er alle vindere. Formålet med tiltaget er at give ingeniørerne bag Ford Focus en hurtig tilbagemelding fra interesserede kunder. Testkørerne får et "first look" og en spændende international oplevelse i Fords banebrydende nye Focus, før den introduceres på markedet. Oplevelsen kan deles med venner og vil samtidig gavne velgørende organisationer.

Focus globale testkørsel afholdes i begyndelsen af 2011 i Sydeuropa – lokaliteten bekræftes i næste måned. Testkørslen udformes, så den giver deltagerne et tidligt "behind the scene"-indblik i den nye Ford Focus. Samtidig giver det deltagerne mulighed for at opleve højhastigheds-aktiviteter. Deltagerne kan frit dokumentere og dele deres oplevelser.

På Focus Facebook-siden opfordres venner og fans fra hele verden - fra i dag - til at indsende deres ansøgningsvideo med begrundelse for, hvorfor de ønsker at være en del af "Focus Global Test Drive". Nærmere oplysninger om "Focus Global Test Drive" er nu tilgængelige på "Global Drive"-siden på http://facebook.com/fordfocus .

Den helt nye Ford Focus er resultatet af en global produktudvikling, der samler Fords bedste ingeniører og designere fra hele verden. Den nye Focus vil være næsten identisk på alle 122 markeder verden over. I sidste ende bliver Focus solgt med 80 procent ensartede dele. Focus vil blive fremstillet på Fords fabrikker rundt om i hele verden, fra Asien og Europa til Nordamerika. Lanceringen af den nye Ford Focus begynder i starten af 2011.

Få mere information om Focus her: http://www.newfordfocusmedia.com/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094