23948sdkhjf

Når sølv er det bedste

Rasmus Hasselstrøm Larsen fik svendebrev med topkarakter og sølvmedalje.
Rasmus Hasselstrøm Larsen, der er ansat hos pierre.dk Autolakering i Odense har netop hentet den bedste mulighed karakter ved svendeprøven til autolakerer. Det samlede 12-tal resulterede i en sølvmedalje.

At belønningen "kun" er af sølv, skal man ikke lade sig narre af. Der findes nemlig slet ikke guldmedaljer, når det handler om svendeprøver hos autolakerne.

Rasmus Hasselstrøm Larsen har de seneste næste fire år har han stået i lære hos pierre.dk Autolakering i Odenses sydøstlige udkant, og det var også her, han vil blive en fast del af pierre.dk Autolakering, når lærlingetiden reelt afsluttes i næste måned.

- Det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse at få topkarakter. I virkeligheden er det jo den ene uge, som svendeprøven varer, der kan blive afgørende for hele ens karriere, så det er da fedt, at det er gået så godt, fortæller Rasmus Hasselstrøm Larsen.

De forskellige skoleophold er foregået på Teknisk Skole i Silkeborg, og det var også her, at Rasmus Hasselstrøm Larsen hentede sin sølvmedalje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078