23948sdkhjf

En Peugeot-motor skal også genbruges

Men forhåbentlig først om mange år.
Den bedste og mest sikre investering i et langt og effektivt liv for en bils motor er at vælge den helt rigtige motorolie, hver gang.

Peugeot er berømt for sin ekspertise i at udvikle nogle af verdens mest avancerede og effektive motorer. Derfor er det kram for feinschmeckere, der gemmer sig under motorhjelmen på en Peugeot, og derfor ville det være ekstra synd ikke at passe godt på motoren.

Peugeot-værkstedet klarer det mest af arbejdet ved serviceeftersynet, men kunderne har selv en hovedrolle ved et helt afgørende valg: Motorolien.

Olien smører vitale motordele og forhindrer slid. Den holder også motoren ren indvendig, leder varme væk, forhindrer rust og tætner mellem cylindre og stempler, hvilket er med til at opretholde kompressionen i motoren.

Er man ligeglad med sin bil, er det bare at hive den billigste olie ned fra supermarkedets udsalgshylder. Men er bilen et skattet medlem af familien, fortjener den en olie, der arbejder perfekt med netop den model.

Den rigtige motorolie sikrer, at de avancerede motorer arbejder ligeså effektivt, som de er konstrueret til. Kvalitetsolier er desuden gennemtestede, så de altid leverer den højeste ydeevne og giver motoren den bedste pleje – og dermed også den længste levetid.

Koderne på emballagen viser, om der er tale om en olie med den rigtige viskositet og med de rette additiver til i forhold til den aktuelle bil.

Men den enkleste og sikreste måde at finde den rigtige og godkendte olie er naturligvis blot at spørge på et Peugeot-værksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078