23948sdkhjf

FTZ fordobler sin kapacitet

FTZ udbygger sin centralbase i Odense.
- Vi havde ikke drømt om at nå 1,5 milliarder kroner i omsætning før omkring 2015, men nu sker det "lige om lidt", fortæller FTZ’s topchef, Jens Sørensen.

FTZ udbyggede for få år siden sin centralbase på Hvidkærvej 21 i Odense, og kort tid efter udvidede selskabet til adressen Hvidkærvej 23. Nu tager FTZ så det næste store spring, idet selskabet udvider med over 10.000 kvadratmeter - ligeledes på Hvidkærvej - nærmere bestemt et fremtidssikret lejemål på Hvidkærvej 50.

- Man kan vel sige, at vi nu har vores egen store "driftspark" på Hvidkærvej i Odense. Vi er glade for dette, idet vi nu kan komme til at operere endnu mere effektivt og dermed får mulighed for at udnytte vores samlede ressourcer endnu bedre, lyder det fra Jens Sørensen.

- På landsplan fylder vi nu op imod 75.000 kvadratmeter, når vi lægger alle vores kvadratmeter sammen. Det er dejligt, at vi nu kan arbejde videre med en endnu større grad af fleksibilitet, samtidig med at vi kan holde fast i Odense som vores centrale udgangspunkt, tilføjer han.

FTZ vil over de næste måneder arbejde intensivt med de store udvidelser og omlægninger af centralbasen og forventer at være helt på plads i de nye lokaler inden sommeren 2011. FTZ’s vicedirektør, Leif Larsen, vil være projektleder på denne store integrationsopgave, og han har allerede projektholdet på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095