23948sdkhjf

Valvoline-pris til Eurodeal

Der har netop været afholdt internationalt Valvoline møde i Tyrkiet, og i den forbindelse fik Eurodeal Autoparts A/S overrakt en pris for "fremragende salgsresultater i 2010".

Valvoline har stor fremgang verden over, og med over 400 fremmødte deltagere på mødet var det derfor en stor overraskelse, da Eurodeal Autoparts blev tildelt denne fornemme anerkendelse.

Baggrunden for prisen er den meget positive udvikling, Valvoline har haft på det danske marked over de seneste tre år.

- Siden vi overtog Valvoline distributionen i Danmark, har vi formået at udvikle salget og kendskabet til Valvoline på en sådan måde, at dette også er blevet bemærket af Valvolines topledelse i Kentucky i USA, udtaler direktør Michael Ullerup.

- Efter overtagelsen af Valvoline og Tectyl distributionen i 2007 har vi løbende udviklet kendskabet til produkterne via kraftig markedsføring i det professionelle marked. Vi har profileret Valvoline gennem motorsporten inden for standardvogne, rally og VM i speedway og har sponseret kendte motorsortsnavne som Michel Nykjær, Jan Magnussen og Casper Elgaard, siger Michael Ullerup og fortsætter:

- Vi er stolte af anerkendelsen og glæder os over den positive udvikling, som betyder, at flere og flere bilister kan nyde godt af de fremragende produktfordele, der altid har været knyttet til Valvoline varemærket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094