23948sdkhjf

Se gratis camping-tv på nettet

Neslein Kommunikation ApS ved ægteparret Signe og Peer Neslein, der begge har specialiseret sig i camping med mere end 400 tv udsendelser bag sig, har lanceret en nyttig idé til campingfolket. En del af udsendelserne, der er fulde af gode råd og tips, er lagt ud på nettet på www.tv-kanalen.dk, og flere kommer til i løbet af den kommende tid. Her kan interesserede få informationer om camping i de lande, ægteparret har besøgt, og som man måske selv planlægger at tage til. Det er rejse- og campingfilm gennem USA, Rusland, Afrika og selvfølgelig Europa.

Udsendelserne ligger i fuld længde i topkvalitet, ofte i HD, på internettet, og det er gratis. Via hdmi kabel eller trådløs streaming fra computeren til et nyere fladskærms-tv bliver billedoplevelsen større for hele familien.

Peer Neslein har beskæftiget sig med rejse- og campingstof i mere en 25 år. Signe Neslein er redaktør af Campingferie bladet, der udkommer fire gange årligt i et oplag på 50.000 eksemplarer. Det aktive ægtepar beskæftiger seks ansatte samt en del freelancere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088