23948sdkhjf

Fremgang for privatleasing

Nye tal fra Finans & Leasing viser en fremgang i antallet af privatleasede personbiler fra Finans & Leasings medlemmer på 33 procent i 3. kvartal 2010 sammenlignet med 3. kvartal sidste år.

Der blev privatleaset i alt 1839 personbiler i 3. kvartal i år. Samlet set er der, i de tre første kvartaler i år, således privatleaset 4824 biler. Det svarer til en fremgang på 29 procent i forhold til samme periode sidste år.

Samtidig er der i de tre første kvartaler i år solgt 57.483 personbiler til private – en vækst på 20 procent i forhold til sidste år. Antallet af privatleasinger svarer dermed til otte procent af nybilsalget.

- Antallet af privatleasinger er steget en anelse hurtigere end nybilsalget. Det kan dog stadig undre, at det ikke er steget mere, når flere undersøgelser peger i retning af, at over 20 procent af nybilkunderne overvejer privatleasing. Undervejs i købsprocessen bliver kunderne åbenbart overbevist om, at det er bedre at købe end at lease, siger Jens Enghave, Bilbranchen.

Det skal tilføjes, at opgørelsen over privatleasinger kun gælder for Finans & Leasings medlemmer. Det reelle antal privatleasinger ligger dermed højere end de opgivne tal.

I den kommende udgave af Blitz fra Bilbranchen bringes en større analyse, der belyser, hvorfor bilkøberne fravælger privatleasing.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078