23948sdkhjf

Slap godt fra uhyggeligt uheld

Da 10. afdeling af den populære DTM-serie for standardvogne blev afviklet på den regnvåde italienske bane Adria Raceway, skete der kort efter starten et uheld, der var noget af det mest uhyggelige, man har set i mands minde.

Franske Alexander Premat, Audi, blev ramt i siden ved udgangen af et sving. Hans bil snurrede rundt, fløj gennem luften og rullede rundt flere gange, indtil den blev stoppet af et højt autoværn. Den lignede ikke en bil efter denne horrible tur, men heldigvis kunne Premat selv kravle ud af bilen, uden tilsyneladende nogen form for skader, selv om han blev kørt på sygehus.

Bilens kraftige sikkerhedsopbygning havde reddet ham. Løbet stoppede i 25 minutter med oprydning. Bruno Spengler og Garry Paffet, begge i Mercedes, var forrest, men der blev hurtigt vendt op og ned på stillingen. Den regerende mester Timo Schneider, Audi, startede som nummer 15, men vandt løbet på taktisk klog kørsel, og ikke mindst de to lovbefalede pitstop til skift af dæk på det rigtige tidspunkt. Her overhalede han flere konkurrenter, og kom først i mål foran de to Mercedes-Benz kørere Gary Paffett, England, og Bruno Spengler, Canada.

Der er kun ét løb tilbage i serien den 28. november i Shanghai, hvor der bor mere end 20 millioner mennesker. Der er allerede run på billetterne, oplyser DTM organisationen. Kineserne er vilde med race. Der er lagt op til en spændende finale.

Stillingen efter Adria afdelingen er den, at Bruno Spengler. Mercedes, fører med 66 point foran Paul De Resta, 63 point, og Gary Paffett, 57 point, begge England. Timo Schneider, Audi, der vandt sidste år, har 47 point, og må overlade tronen til en ny mand i serien fra konkurrenten Mercedes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078