23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

TIMO BERNHARD, Tyskland, er kåret til Årets Motorsportsmand 2010. Han har vundet flere langdistanceløb i Porsche, og blandt juniorer blev den kun 13-årige Henry Jacobi, kåret. Han vandt VM i Junior VM 85 ccm.

DTM-KALENDEREN i 2011 indeholder blandt andet et løb ved Münchens Olympia Park Stadion den 16.-17. juli.

I DAGENE DEN 16.-18. november afvikles "Professional MotorSport World Expo 2010" i Köln, Tyskland. Der arrangeres udstilling med flere spændende nyheder og en del konferencer. Udstillingen er ikke åben for publikum. Kun for besøgende med et professionelt arbejde indenfor motorsporten.

OPEL HAR MEDDELT, at man kommer med i DTM-serien igen fra 2012. Bilproducenten har ikke været med siden 2005. Opbygningen af bilerne vil ske i samarbejde med det engelske specialistfirma Ray Mallock, der også har stået for opbygning og udvikling af Chevrolet Cruze. Tysk presse mente, det var oplagt, at Williams ville få opgaven, men det skete ikke. BMW meddelte for nogle uger siden, at de også starter i DTM i 2012. Opel-chefen Nick Reilly udtalte for nogle uger siden, at man overvejede comeback i DTM, som satte gang i spekulationerne i Tyskland, hvor man mener, at DTM er den mest populære standardvognsserie i Europa med de fleste tilskuere. Med fire mærker fra 2012, i stedet for de to de senere år, bliver serien meget mere interessant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078