23948sdkhjf

Direkte US-bilauktion hos Autocom

Mulighed for gode forhandleravancer ved at skaffe danskerne biler fra det bugnende amerikanske marked.
Bilpriserne i USA er lave, det samme er dollarkursen. Det giver mulighed for nogle gode avancer for danske bilforhandlere, der vil benytte Autocoms nyetablerede direkte import-auktioner fra Guds eget land, der er forbeholdt professionelle. Her findes et kæmpeudvalg af lettere brugte biler, både europæiske mærker som BMW, Audi og Mercedes-Benz, men naturligvis også amerikanerbiler med modeller, man normalt ikke ser – eller kan købe – i Danmark.

- Det er endda ikke særligt indviklet. Vores mand i USA har sørget for, at bilerne bliver inspiceret og beskrevet i USA, og når de er solgt på auktionen, bliver de sejlet i en container til Zeebrugge i Belgien. Herefter bliver de forsynet med en tysk registreringsattest og kan afhentes i Holland, fortæller salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten fra Autocom.dk.

Private købere kan ikke selv handle men kan besøge hjemmesiden og tjekke USA-auktionerne. Finder de deres drømmebil, kan de alliere sig med en af Danmarks 4000 danske forhandlere, der har adgang til at byde på auktionen. Man aftaler et højeste bud og en provision til forhandleren, og så klarer han resten.

Købte en Camaro 6.2 V8

Den første danske forhandler, der købte en bil på Autocom.dk’s USA-auktion, var Michael Flæng Sand fra Skærbæk Autohandel i Lind ved Herning. Han købte en spritny Chevrolet Camaro SS 6.2 V8 med 426 hk i sort og med sort læderstue til en kunde.

Og det var ikke tilfældigt. Michael Flæng Sand har nemlig specialiseret sig i at skaffe særlige biler på bestilling. Og helst de sjove af slagsen.

- Jeg sælger alle slags biler, men helst biler, som jeg selv kan lide og synes er sjove at sælge, fortæller den unge forhandler, der har været i branchen i 20 år og været forhandler i fem år. I dette tilfælde fik han en bestilling fra en god kammerat, der købte en Touareg 5.0 V10 med 313 hk og sort læderstue fra 2006 for nogle måneder siden, og som nu kunne tænke sig den nye Camaro til en million danske kroner, som nok kommer ud at køre til foråret som fleksleasing.

Forhandlere, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet om kommende auktioner fra Autocom.dk, modtager automatisk meddelelse om USA-auktionerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078