23948sdkhjf

Jyder mod 37 nationer

Audi-team fra Bilernes Hus dystede ved VM i Spanien.
Bilerne Hus i Silkeborg har haft deres værkstedsteam til Audi-verdensmesterskabet i Cadiz, Spanien.

Teamet blev tidligere kåret som Danmarks bedste team i den landsdækkende Audi-konkurrence, Audi Twin Cup, og skulle derfor nu til Spanien for at kæmpe mod 37 andre nationer, som ligeledes havde vundet deres nationale mesterskaber.

Audi Twin Cup holdes blandt landets Audi-værksteder og er en konkurrence, hvor man gennem et antal hårde tests i løbet af året finder frem til det bedste Audi-team inden for kategorierne: Service, teknik og overordnet vinder.

De løb med sejren i alle tre kategorier.

Selve verdensmesterskabet fandt sted i pit-området på racerbanen i Cadiz, hvor de enkelte landes Audi-teams fik stillede forskellige Audi-relaterede service- og teknik opgaver af dommerne.

Det lykkedes dog ikke teamet fra Bilernes Hus at opnå placering i den hårde konkurrence, men alene deltagelsen i VM var en præstation, som samtidig også var lærerig.

- Det var en fantastisk oplevelse for vores Audi-team, der virkelig fik oplevet, hvad det vil sige, når Audi ruller det helt store program ud. Ingen tvivl om, at vores kunder også nyder godt af den ekspertise, der ligger i Bilernes Hus, siger Kim Pinderup Schelle, marketingchef.

Præcisering

I tidligere omtaler af Audi-teamet fra Bilernes Hus har vi rodet Jydsk Automobil Centrum ind i artiklen. Det er sket såvel på www.motormagasinet.dk og i den trykte avis. Vi beklager, at vi har misforstået de oplysninger, vi har modtaget fra forskellige parter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078