23948sdkhjf

AutoMester ønsker lærling tillykke med Skills-DM

Danmarks største værkstedskæde, Automester med 446 medlemsværksteder, ønskede forleden Palle Lund Schmidt fra Årre Truck og Traktorservice tillykke med sejren ved DM i Skills for lærlinge i Odense den 27.-29. januar.

Ud af 40 deltagere i de indledende runder vandt Palle Lund Schmidt over tre medfinalister i opgaver indenfor tandrem og mekanisk udmåling af motoren, styretøj og undervogn, service samt motorstyring - alle typiske opgaver på landets værksteder.

Palle løb med sejren ved at trække på sin viden fra skolebænken og fra hverdagen på værkstedet. Han har med DM titlen sikret sig en billet til VM i Skills i London til oktober.

Marian S. Larsen, kædechef i Automester, siger, at man i kæden slet ikke kan få armene ned.

- Vi er stolte over, at Palle er en del af Automester, og der skal lyde et stort tillykke med den flotte præstation ved DM.

- I Automester fylder uddannelse en stor del af vores hverdag, og er samtidig det største krav for medlemskab af kæden. Det er ekstremt vigtigt, at vores medlemmer og deres mekanikere hele tiden er up to date med tidens trend indenfor biler. Udviklingen går rigtig stærkt, og der kommer hele tiden nye ting til, som kræver ny indlæring på værkstederne. Vi har et tæt samarbejde med flere tekniske skoler i landet omkring efteruddannelse, og tilbyder også kompetencegivende efteruddannelse via FTZ Akademi, hvor de fleste kurser bliver afholdt ude på værkstedet. Her bliver der arbejdet på konkrete biler og problemstillinger, og med værkstedernes egne testere med mere, siger Marian S. Larsen.

Hun ønsker Palle Lund Schmidt held og lykke ved VM i Skills i London, hvis han beslutter sig for at deltage, og tilføjer:

- Vi vil følge ham og krydser fingre for, at han forhåbentlig når hele vejen til VM-finalen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093