23948sdkhjf

Nyheder på Transport 2011

Transport 2011 byder på det nyeste inden for alt fra lastbiler og busser til it-udstyr og bremsesystemer. I alt vil 133 forskellige nyheder kunne opleves på messen, somforegår i MCH Messecenter Herning 6.-9. april.
- Det er overraskende at se antallet af nyheder og ikke mindst kvaliteten af dem. Det er bestemt et spændende tiltag, som giver et godt billede af, hvad der rører på sig i branchen, siger Ivan Stjernqvist, teknisk redaktør for Lastbil Magasinet og medlem af Transport 2011's ekspertpanel.

Sammen med de to øvrige transporteksperter i panelet har Ivan Stjernqvist været med til at vurdere og kategorisere de nyheder, udstillerne har tilmeldt messen. Kriteriet for, at et produkt kan få prædikatet "nyhed" på Transport 2011, er, at det ikke må have været vist på en messe før.

- Nogle af de produkter, der kan opleves på Transport 2011, er verdenspremierer, mens andre produkter får nordisk eller Danmarkspremiere på messen i Herning, uddyber Ivan Stjernqvist.

Nyhedsruter guider besøgende rundt

Et katalog med nyhedsoversigt og nyhedsruter skal guide interesserede besøgende rundt til messens mange nyheder. Ruterne er inddelt efter kategorier så for eksempel lastbilinteresserede kan vælge at fokusere på nyheder, der falder inden for deres interesseområde.

- Det nye tiltag med nyhedsruter er en fremragende idé og et savnet tiltag for såvel udstillerne som de besøgende og pressen. Med nyhedsruterne er det nemt og hurtigt at danne sig et overblik over de mange nyheder, siger Karsten Gade, DTL, som også er en del af ekspertpanelet.

- Vi er glade for at udstillerne har taget så godt mod det nye tiltag med et fokusområde om nyheder på Transport 2011. Tilbagemeldingerne har været mange og vi er stolte over at kunne præsentere så forskelligartede nyheder for de besøgende på messen, siger Henriette Træholt, projektchef hos MCH.

Transport 2011's samlede ekspertpanel består af: Konsulent Karsten Gade fra DTL, teknisk konsulent Jørn-Henrik Carstens fra ITD og journalist Ivan Stjernqvist.

Læs om samtlige 133 nyheder på www.transport2011.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156