23948sdkhjf

Seat bejler til nye forhandlere

Ny kampagne skal udvide forhandlernettet. Auto Forum i Roskilde er Seat forhandler nummer 25.
Går det som planlagt, vil man givetvis se mere til Seat i de kommende år. Allerede den 1. april springer Auto Forum i Roskilde ud som Seat forhandler nummer 25, men det er blot starten på en større kampagne, der under navnet "Det nye Seat" skal markedsføre det VW-ejede spanske mærke bedre.

Der skal ifølge en femårs plan fra 2010 sælges flere Seat herhjemme, og stærkt medvirkende til det er en planlagt udvidelse af forhandlernettet.

- Seat har godt fat i den lidt yngre målgruppe, men vi vil gerne invitere flere danskere indenfor. For at kunne gøre det og øge vores markedsandel skal vi give bilkøberne bedre muligheder for at møde Seat, når de ser på ny bil. Det kræver flere forhandlersteder, siger direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Seat i Danmark, ifølge en pressemeddelelse.

Han benytter samtidig lejligheden til at opfordre potentielle forhandlere både på Lolland-Falster og andre steder i landet til at tage kontakt til ham.

- Forhandling af Seat er en unik mulighed for at blive del af en af verdens største og mest veldrevne bilkoncerner – Volkswagen Gruppen. Samtidig sælges der ovenpå krisen nu igen biler i Danmark. Så der er stort potentiale i Seats nye modelprogram og forbedrede kundeservice, lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen, der regner med at kunne præsentere nye forhandlere allerede i indeværende år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113