23948sdkhjf

Værkstedsejer har solgt sin grossist afdeling

Ole Aaskoven, der overtog Sindal Autodele og Gadens Auto i 2006, har valgt at koncentrere sine kræfter på at udvikle AutoPartner værkstedet og har derfor frasolgt sin grossist afdeling til au2parts aalborg, som netop har åbnet en ny afdeling i Frederikshavn.

- Jeg har nu fået mulighed for at få varerne leveret fire gange dagligt fra au2parts i Frederikshavn, hvorfor det ikke er nødvendigt selv at binde store summer i eget varelager, siger Ole Aaskoven og fortsætter:

- Jeg vil derfor meget hellere udbygge mit værksted, da det jo grundlæggende er her, jeg har min interesse, og hvor jeg har mine styrker og kunder. Jeg har udarbejdet konkrete planer for at udbygge værkstedet, så der bliver plads til flere lifte og arbejdspladser, så kapaciteten på værkstedet kan øges.

- Vi har altid haft et godt forhold til Ole Aaskoven, og det glæder os derfor, at vi nu kan udbygge dette samarbejde og på den måde styrke hinanden, udtaler direktør Peter Pape fra au2parts aalborg.

Han er glad for, at den nye afdeling i Frederikshavn er kommet godt i gang, og at samarbejdet med Ole Aaskoven og AutoPartner-værkstedet Gadens Auto vil give et yderligere godt fundament for den nye afdeling i Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079