23948sdkhjf

Prøv drømme-mc’en på messer i øst og vest

Motorcykeludstilling den 11.-13. februar i Herning og den 25.-27. februar i København.
Efter et par års salgsnedgang uden motorcykeludstillinger er der igen travlt i den tohjulede branche, der returnerer med dobbelt kraft i 2011, idet alle motorcykelinteresserede får nok at se på i både øst og vest over to weekend-messer i februar.

Den 11.-13. februar afvikles den største motorcykeludstilling, der længe er set, i Messecenter Herning. Her vil man kunne opleve alt på to hjul, lige fra det vildeste, der klarer over 300 kilometer i timen, til de dyreste motorcykler, hvor prisen runder en million kroner. Udstillingen indeholder events, shows og en vanvittig multikonkurrence kaldet Hell Run. Alle de nyeste tohjulere er på plads, og enkelte importører får endog fløjet 2012 nyheder til Danmark for at gøre denne oplevelse helt speciel.

De besøgende får mulighed for at prøve forskellige motorcykler på en lukket bane - prøveture er normalt ikke muligt på nye mc'er hos landets forhandlere.

I Herning følges mc-udstillingen af en sideløbende udstilling, der omfatter extreme sport med mountain bikes, downhills, BMX, wakeboard, vandsport, både med mere. Udstillingen er tilrettelagt for hele familien med legeafdeling med elmotorcykler, minicrossere med mere for børnene.

Desuden finder det årlige SuperCross-show i Herning sted med et stærkt felt af cross-ryttere fra hele Europa, der fredag og lørdag aften sørger for dramatik og underholdning i Jyske Bank Boxen, som er omdannet til motocross-bane.

Motorcykeludstillingen, der er arrangeret af Motorcykel Importør Foreningen, MIF, samt ASP Event, flytter til Øksnehallen i København den 25.-27. februar.

Interessen stigende

Arrangørerne forventer minimum 50.000 gæster til begge udstillinger, hvorefter nye motorcyklister sandsynligvis vil bevæge sig ud i foråret på to nye hjul sammen med de øvrige cirka 120.000 motorcyklister i Danmark.

De seneste måneder har interessen for tohjulere blandt danskerne nemlig været støt stigende. Den rendyrkede markedsplads for motorcykler, 123mc.dk, melder om rekordaktivitet. Ifølge 123mc.dk omhandler den øgede interesse både nye og bruge motorcykler.

Åbningstider og øvrig info omkring messerne findes på www.bike-show.dk eller hos landets motorcykelforhandlere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094