23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

BMW-RILEY VANDT en dobbeltsejr på Daytona i 24 timers løbet. De to biler blev ført af Joey Hand, Scott Pruett Graham Rahal fra USA samt Memo Rojas, Mexico, og Scott Dixon, Australien, Juan Pablo Montoya, Columbia, Dario Franchitti, England, og Jamie McMurray, USA, der kom i mål kun 2,46 sekunder efter vinderholdet. Det var i samme løb, at Jan Magnussen og Ronnie Bremer var uheldige med tekniske problemer.

AUDI ÅBNEDE 2011 sæsonen i 12 timers løbet på den australske Bathurst bane med en dobbeltsejr, men det var tæt opløb indtil målstregen. De lokale kørere Eddy/Lowndes/Luff sejrede med 0,714 sekunder foran Basseng/Mies/O’Young. Begge hold i den nye Audi R8 LMS.

SPEEDWAY STÆVNET i Jyske Bank Boxen i Herning forleden blev ikke den store sportslige succes, oplyser flere dagblade. Banen var helt umulig, oplyser blandt andet Fyens Stiftstidende.

VW SCIROCCO CUP afvikles sammen med otte DTM-løb i den populære tyske standardvognsserie i år.

Polske Robert Kubica, der i år skalkøre for det nye Lotus Renault GP Formel 1 team, kom slemt til skade efter en ulykke i et rally, hvor bilen blev smadret.