23948sdkhjf

Formel 1 sæsonen kan blive kaos

Formel 1 feltet har travlt i disse uger, før det går løs i Bahrein den 13. marts. De første racere er præsenteret. Ferrari har vist deres bud på bilen, der kan vinde titlen hjemme på testbanen ved fabrikken i Maranello. Yderlige tre blev præsenteret forleden på Formel 1 banen i Valencia, da Red Bull og søsterteamet Toro Rosso, samt Mercedes-Benz, viste nyhederne frem med efterfølgende test over tre dage.

Der er indført en del ændringer i reglementet i år. Ingen ved rigtigt, hvad det kommer til at betyde. Michael Schumacher har udtalt, at der er lagt op til en spændende sæson, som forhåbentlig afvikles uden gnidninger, eller det modsatte med kaos. Han er en smule skeptisk, men mener den nye Mercedes-racer er tiptop. Hvad de mange ændringer betyder, finder vi først ud af, når den første tidtagning foregår den 12. marts.

Pirelli afløser Bridgestone

Blandt ændringerne i år er nye dæk, idet Pirelli afløser Bridgestone, og ikke, som vi fejlagtigt oplyste forleden, Dunlop. Flere kørere har udtalt, at de tegner godt, men de er meget anderledes end Bridgestones. Pirelli har også skrevet en treårig kontrakt med Renault om dæk til EM i rally.

Motorsportsdirektør Paul Hemberly fra Pirelli udtaler, at det er firmaets mål at øge salget af dæk med de nye aftaler.

KERS, Kinetic Energy Recovery System, kommer i alle biler, der giver ekstra power i overhalinger. Det ser ud til, at de bageste spoilere er blevet større, og er selvfølgelig justerbare. Transmissionerne skal nu kunne holde i fem løb mod tidligere fire. Det er blot få af de mange ændringer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078