23948sdkhjf

Mere fyrværkeri i Geneve

VW har lovet et fyrværkeri af konceptnyheder på forårets Geneve udstilling, der åbner den 3. marts. Ambitionerne er også høje hos den største bilproducent i Europa. VW har nemlig sat det mål, at man vil slå Toyota som verdens største bilproducent, plus nummer to, General Motors, i 2018.

VW investerer et svimlende beløb på godt 380 milliarder kroner frem til 2015 i modernisering af fabrikker, nye anlæg, samt udvikling af kommende modeller.

Syv konceptbiler på udstillingen er af mærkerne Seat, Skoda, VW og Audi. Det oplyste VW designchefen Walter de Silva forleden i Detroit. Det kendte designinstitut Ital Design ved G. Giugiaro i Torino, som VW overtog sidste forår, viser to VW koncept biler.

Konceptbilerne vises først, når udstillingen i Geneve åbner, men der er meget andet at beskue. Jaguar fejrer 50 året for bilen, mange omtaler som et ikon - Jaguar E-Type, der fik stor opmærksomhed for 50 år siden, og fortsat gør det, når man møder den smukke sportsvogn på vejen.

Samtidig fejrer Toyota 10-året for Yaris produktionen i Nordfrankrig, og viser flere hybrid nyheder. Siden sidste Geneve artikel er der indløbet flere nyheder, som vi viser her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125