23948sdkhjf

Luften strømmer fra dag et

Prima-vent tager gerne lokale håndværkere med til opgaverne, hvis kunden ønsker det.
Prima-vent leverer og monterer mange typer anlæg. Som udgangspunkt leverer de totalløsninger, hvor der er taget højde for alle ting som VVS og el

Det vil sige, at kunden får et fuldstændigt færdigt og køreklar anlæg, klar til brug.

Men Prima-vent laver også anlæg til mindre værksteder. Anlæg, hvor kunden har en lokal elektrikker eller VVS-mand, han gerne vil bruge. Prima-vent er i disse tilfælde rådgiver på VVS og el.

Netop ved LKJ-Biler anvendte vi denne model.

- Det er vigtigt for Prima-vent at anlægget opfylder kundens ønsker og behov, men vi har selvfølgelig stadig stor fokus på at levere en holdbar løsning, hvor der bliver taget meget hensyn til arbejdsmiljø og gældende normer fra Arbejdstilsynet, siger Stefan Sørensen, salgskonsulent hos Prima-vent.

- Derfor indgår vi fra starten i en tæt dialog med kunden, så vi sammen opnår den bedst mulige løsning.

Rotationsvarmeveksler

Autoværkstedet LKJ Biler Vejen A/S ønskede i 2010 et rumventilationsanlæg.

- Da de ikke i forvejen havde nogen rumventilation, kunne vi med fordel lave varme- og rumventilation med et nyt ventilationsanlæg.

- Sammen med Hans Jørgen Kjær Jørgensen fra LKJ-Biler valgte vi at bruge vores ventilations unit, PV-3500 kompakt. Denne lille unit med en kapacitet på 3.500 kubikmeter/time er billig, kompakt, samt nem og hurtig at montere. Montagetiden var her på tre dage, men kan dog variere alt efter værkstedets indretning og størrelse, fortæller Stefan Sørensen.

Unitens kompakte størrelse og vægt muligjorde, at vi kunne placere den inde i pladeværkstedet oven på et eksisterende rum.

Det smarte ved denne unit er, at den ikke behøver ret meget rørføring. Rørføringen kan tilkobles nemt og hurtig. Modellen anvendes ofte til at ventilere/luftskifte i autobranchen samt maskin- og smedebranchen.

Udskiftning af dårligt og fugtig luft i diverse velfærdsrum, det er også muligt, at den eksempelvis trækker et værksted, samt diverse omklædningsrum, toilet og mindre kontor områder, kantiner m.m.

- LKJ Biler fik det bedre arbejdsmiljø og varmefordeling, som de havde ønsket sig, siger Stefan Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094