23948sdkhjf

Solid fremgang for grossister

At være en au2parts grossist er en livsstil, fastslår konceptchef Niels K. Skak.
Sidste weekend i januar afholdt au2parts grossisterne deres årsmøde i Vingsted - det naturskønne område i Vejle Ådal. Alle grossisterne var samlet for at gøre status over det forgangne år og lægge planer for det kommende år.

2010 blev et rigtigt godt år med rekordomsætning og en samlet stigning på 18 procent, hvilket er særdeles godt og langt over branchegennemsnittet, som måske er på 8-10 procent, oplyser au2parts i en pressemeddelelse.

Den forøgede omsætning har da også været stærkt medvirkende til grossisternes årsresultater. Der foreligger ikke noget samlet resultat for dette, men baseret på november-resultaterne ser det meget positivt ud.

- Omsætningsfremgangen er kommet fra flere sider. Vi har blandt andet forøget både sortiment og lagre samt service til vores kunder. Samtidig har kunderne kvitteret med forøget loyalitet overfor grossisterne, og specielt har AutoPartner værkstederne haft en særdeles god fremgang på værkstederne, hvilket også har smittet af på vores grossister, udtaler au2parts konceptchef Niels K. Skak.

- Vi forsøger også at tilpasse vores service, så den tilpasses kunderne, hvilket betyder skæve arbejdstider og hurtige tiltage for at værkstederne kan opfylde deres krav overfor slutbrugerne. Det er derfor en livsstil at være au2parts grossist, idet vi er der, når kunden har behovet, tilføjer han.

Dæk-fremgang

- Et af de produktområder, vi har haft stor fremgang på, er dæk. Vi har i dag et program af budget dækkene General og Continental. AutoPartner værkstederne har desuden Uniroyal med eksklusiv ret for Danmark. Det har givet os en rigtig god omsætning, og vores lagre og leveringsmuligheder vil blive væsentligt udbygget i 2011, udtaler Niels K. Skak og fortsætter:

- Kæden står for fortsat ekspansion i 2011, og vi har vedtaget flere spændende tiltag på såvel produkt, It og servicesiden. Ligeledes har vi besluttet at øge markedsføringen i det kommende år. Som den hurtigst voksende kæde er det vigtigt, at vi også gør opmærksom på os selv. Vores grossister er ligeledes meget aktive med udbygning af lagre, og i Frederikssund har det også ført til at au2parts frederikssund flytter til helt nye og moderne faciliteter i den sydlige ende af byen og forventer at åbne medio maj 2011. Januar har allerede tilført en ny au2parts grossist i Frederikshavn, så vi kan blive endnu bedre dækkende i det nordjyske.

- Vi forventer ikke, at det bliver den sidste i 2011, og vi er godt forberedte til det kommende år, forsikrer Niels K. Skak.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094