23948sdkhjf

Nyt MC-netværk i arbejde

Et netværk for MC eftermarkedet har aldrig eksisteret før, og der er nok at tage fat på.
I maj 2010 dannede SKAD en MC gren med fokus på kvalitet, kundebetjening og ombygninger. Frem til da fandtes der ikke nogen form for MC brancheforening, der omfatter eftermarkedet.

I første omgang drejer arbejdet sig hovedsageligt omkring sager med Skat og Trafikstyrelsen. SKAD har taget kontakt til begge myndigheder for at få klare og let forståelige regler på flere områder.

Ved et møde i mandags den 7. februar blev flere emner diskuteret, eksempelvis et landsdækkende kvalitetskoncept, ensartede kontrakter, forretningsbetingelser og informationsdokumenter til kunderne.

- Det er vigtigt at sætte fokus på kvaliteten - også på serviceområdet, for at sikre en god kundetilfredshed og overholdelse af de gældende regler, udtaler Thomas Krebs, direktør for SKAD.

- I mange år har der været en stor usikkerhed omkring reglerne og tekniske krav, hvilket betød og stadigvæk betyder, at MC værksteder ikke har mulighed for at skabe sig et klart indtryk af, hvad man må og hvad der ikke er tilladt, hvilket skaber utilfredse kunder og store udgifter, tilføjer han.

- Det er desuden vores målsætning at skabe en mere ensartet handlingsmåde, så SKAD værksteder i fremtiden kan give kunderne den tryghed, som mange kunder efterlyser, fastslår Thomas Krebs.

På det tekniske plan kommer gruppen også til at arbejde med OBD på motorcykler. Her vil man skabe sig et overblik over de tekniske krav, som værkstederne vil ramme ind i i fremtiden. At kunne servicere moderne motorcykler i fremtiden, sikrer også en overlevelse for værkstedet. Det er vigtigt også på motorcykelområdet at sætte fokus på disse emner.

- Generelt var det et rigtigt godt møde, hvor man generelt fandt sammen blandt SKAD’s MC medlemmer. Et netværk af denne karakter har aldrig eksisteret før, og netværket vil danne grundlag for etablering af en vidensbank og kommunikation imellem værkstederne, der kan hjælpe hinanden og støtte op omkring forskellige tiltag. Et fælles kvalitetskoncept vil ligeledes sikre værkstederne økonomisk i fremtiden, på trods af at det naturligvis betyder omkostninger i første omgang. Men her var der generelt enighed om at det var vejen frem, udtaler SKAD-direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078