23948sdkhjf

13 SKAD pladesmede på specialkursus hos Semler

SKAD’s fokus på karrosseriteknik og reparationsdata er baggrund for mange tilbud til SKAD medlemmer nu og i fremtiden. I denne forbindelse er der indgået en aftale mellem Sammenslutningen af Køretøjsbyggere og Autooprettere i Danmark (SKAD) og Semler i Brøndby, der er importør af VW, Audi, Seat og Skoda.

Onsdag den 9. og torsdag den 10. februar besøgte 13 SKAD pladesmede fra 12 SKAD værksteder et specialkursus i karrosseriopbygning af de importerede mærker, hvor fokus blandt andet var på produktionsmetoder, undervogn, ståltyper, udskiftning af komplette og skaringsdele, tagplader og samføjningsmetoder. Ydermere blev de elektroniske reparationshåndbøger Elsa og Erwin gennemgået. På opretningssiden blev der også undervist i forskellige limtyper, væsker og værktøjer.

- Vi er meget glade for de muligheder aftalen medfører, og vi vil også i fremtiden tilbyde medlemmerne adgang til specialkurser gennem et tæt samarbejde med blandt andet Semler, ZKF i Tyskland og andre aktører, udtaler Thomas Krebs, direktør for SKAD.

De deltagende værksteder var: Tågerup Karrosseri – Helsinge, Roskilde Skadescenter, Auto Mathies – København N, JP Karrosseriteknik – Rødovre, Jægersborg Autoplade – Gentofte, Per’s Autoopretning – Vojens, Sæby Autoopretning, Larsen Biler – Gørlev, Pladesmed Rasmussen – Herning, Frederiksværk Karrosserifabrik, Tilst Bilcenter og Damgårdens Pladeservice – Solbjerg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094