23948sdkhjf

Terrænkurser for alle 4x4 mærker

Land Rover Experience Center har igennem en årrække afholdt kurser for ejere af en Land Rover. På kurserne lærer man, hvordan en firhjulstrækker skal køres og hvilke systemer i bilen, der gør det muligt at fortsætte kørslen, når der køres hvor asfalten slipper op.

Land Rover Experience Center er navnet til trods ikke kun for Land Rover modeller og ejere. Alle der ejer en bil med firhjulstræk, uanset mærke, kan tilmelde sig og deltage i et kursus på Land Rover Experience Center.

- Her vil man under kyndig vejledning af erfarne og veluddannede instruktører lære sin bil bedre at kende, når underlaget og udfordringerne skifter karakter og bliver mere krævende. Flere mærker har da også allerede gæstet kurserne, blandt andet Mercedes, Toyota, Audi, BMW, Jeep, Hyundai, Suzuki, Volvo, Porsche og Nissan, fortæller Ib Hammer.

Centret råder over et antal Land Rovere, så vil man ikke bruge sin egen bil, kan man leje en af centrets biler.

Land Rover har et kodeks for terrænkørsel, hvilket betyder, at man på kurserne lærer at tage vare på og hensyn til naturen, så den stort set efterlades lige så uberørt og smuk, som alle gerne vil opleve den. Et andet vigtigt element på kurserne er indlæring i at lave en løbende risikovurdering i forbindelse med terrænkørslen, så man lærer at vurdere udfordringerne, at passe på sig selv, naturen og selvfølgelig bilen.

Land Rover Experience Center har til huse på Tirsbæk Gods på nord siden af Vejle Fjord. Terrænkørslen foregår i området og skovene omkring godset, i en betagende natur og et temmelig kuperet terræn.

Mere på www.landroverexperience.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109