23948sdkhjf

MC samarbejde med advokat

Vurderinger foretaget af Skats medarbejdere i de enkelte kompetencecentre svinger væsentlig fra person til person og fra motorcykelmærke til motorcykelmærke, mener SKAD.
Gennem de sidste måneder har SKAD sat fokus på manglende retningslinjer ved værdiansættelse og bedømmelse af ombyggede motorcykler, herunder hvornår der er tale om "tabt identitet" med ny afgift til følge. Det har vist sig, at vurderinger foretaget af Skats medarbejdere i de enkelte kompetencecentre svinger væsentlig fra person til person og fra motorcykelmærke til motorcykelmærke. Endvidere baseres vurderingerne på individuelle skøn uden nogen form for klare retningslinjer, men udelukkende på hvad den enkelte medarbejder hos Skat mener, oplyser brancheforeningen SKAD.

Desuden har det været yderst vanskeligt for værkstederne at få klare og bindende svar fra Skat.

For at kunne afklare de mange spørgsmål omkring Skats vurderinger, og for at give SKAD’s medlemmer mulighed for at opnår ens vurderinger, har foreningen nu etableret et samarbejde med Henrik Dietz fra Actio advokaterne. Han har en lang fortid i skattesystemet og har dermed stor erfaring i, hvordan skattesystemet fungerer.

- Hans viden og forståelse på området vil i fremtiden kunne gavne ikke kun motorcykelmedlemmerne, men også andre SKAD medlemmer, der har behov for assistance. Henrik Dietz håndterer naturligvis også andre områder som advokat, hvilket giver mulighed for et tæt samarbejde. Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer en så kompetent advokat, udtaler Thomas Krebs, direktør for SKAD.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125