23948sdkhjf

I højden og i dybden på fagtur

På Motor-magasinets branchetur til Færøerne kommer deltagerne både op på de høje fjelde og tæt ind på livet af befolkningen, dog overvejende den automotive del.
Fra Sornfelli er der et betagende skue gennem Mørkjadalur ud over Atlanterhavet med flere (fær)øer i forgrunden.

Fra en lille båd, der næsten ikke gynger på Atlanterhavet vest for Streymoy, oplever man et dragende syn under de stejle 600 meter høje fuglefjelde med huler og stenstøtter.

Sammen med autobranchefolk får man, så godt som, på en gang overblik over en nations autobranche – og får måske en anden opfattelse af egen virksomhed og den danske branche.

Motor-magasinet lægger med et komprimeret og indholdsrigt program op til en oplevelse, der meget let kan gå i blodet på deltagerne.

Forløbere

I januar var salgschef på Motor-magasinet Suzanne Zabava og undertegnede på Færøerne for, sammen med Sámal Bláhamar, at planlægge turen, så deltagerne på de seks dage får størst mulige oplevelser.

Trods sin lidenhed byder Færøerne på store forskelligheder i naturen. Hvis ikke naturen har forskellen, så skal vejret og de skiftende lysforhold nok søge for, at der bliver motiver nok til digitalkameraet.

- Jeg var glad for, at man har opfundet digitalkameraet. Jeg var blevet ruineret, hvis jeg skulle have lavet papirbilleder af alle de billeder, jeg kom hjem med, fortæller Suzanne Zabava

Læg oveni den mængde frisk havluft, som man kan mæske sig med i løbet af opholdet.

- Vi har sammen med Sámal forsøgt at lave et tema til hver dag som eksempelvis På havet og vikingerne på den første dag og Barbaras og Den Svenske Dames dag.

Motor-magasinets fortrop mødte også en autobranche, der var uhyre gæstfri, så det er deltagerne egen skyld, hvis de kommer hjem med ubesvarede spørgsmål.

En motor-guide

Terkel Spangsbo har gennem mange besøg på Færøerne og et engagement i nordisk amatørteater og Foreningen Norden et stort kendskab til landet, ligesom han i autofagligt ærinde også har skrevet artikler fra de nordlige breddegrader.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078